21-04-09

Kunst onder water

Beste vrienden,

Op 15 mei om 10.30 u. wordt mijn tentoonstelling 'Beneath the surface' of 'Kunst onder water'geopend in het Stedelijk Zwembad van Hasselt in de ELfde Linielaan. Deze tentoonstelling wil de problematiek van mensen met een handicap onder de aandacht van de toeschouwer brengen. De digitale werken bevinden zich echt onder water en dus doe je best een zwempak aan en zet je een onderwaterbrilletje op. Dat doet ook de burgemeester van Hasselt, Herman Reynders, en ex-miss België Virginie Claes. Voor Gouverneur Steve Stevaert is er een bootje voorzien om het lintje door te knippen.

Ook worden er werken vertoond van kinderen uit gehandicapte instellingen. Zij laten ook 100 ballonnen op met originele tekeningen van mijn hand met de tekst: Toegankelijkheid:het universum voor mensen met een handicap. Mijn werken worden verkocht ten voordele van de instellingen voor handicap die meewerken aan het project.

De bezoekers krijgen ook het boek ' Een lichaam dat onbewoonbaar is' gratis tijdens de opening. In dit boek staan een monoloog van mij en een 50-tal digitale tekeningen.

De tentoonstelling blijft te bezichtigen tot en met 20 mei.

U komt toch ook?

 

13:12 Gepost door ivo konings in literatuur/poëzie | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |