04-01-08

DE VROUW, EEN STOOFPOTJE

Massage_voor_apen
      

 

Wie heeft het niet gelezen? Apen betalen voor sex. Het komt erop neer dat de aap die het langst vlooit het vrouwtje voor zich wint. Je kan het heel internet afzoeken maar nergens vind je de titel: mannetjesapen betalen voor sex. Is het dan zo evident dat alleen mannen voor sex betalen? Blijkbaar wel want hoerenkoten voor vrouwen vind je nergens. De immense drang om van het kwakje af te raken drijft vele mannen naar een instantvrouw die niet eens gevlooid wil worden om haar seksuele diensten aan te bieden, cash volstaat. Nochtans willen vrouwen graag gevlooid worden net zoals de apin op de foto die ongegeneerd met de benen wijd open zich een heerlijke vlooienbeurt laat welgevallen. In dit geval zal de mannetjesaap die het langste vlooit haar letterlijk op de knieën krijgen.

Ook in de mensenwereld moet het wijfje met veel liefde en ijver bewerkt worden. Iedereen weet dat een snelle wip niet bovenaan op het verlanglijstje van de meeste vrouwen staat. Het best vlooi je zo lang tot elke vlo tussen de tanden gekraakt is, dan zal ze smelten in je armen en het kwakje als een prachtig juweel  in haar doosje sluiten. Als je je in culinaire termen begeeft kan je stellen dat de man een 'Quicky' is, snel opgewarmde kost in de microgolfoven, op smaak gebracht met wat ketshup of mayonaise. De vrouw daarentegen is eerder een heerlijk stoofpotje waarin de groentjes naargelang hun stooftijd dienen gedropt. Zo'n stoofpotje kan je wel op duizend manieren klaar maken, je moet er alleen je tijd voor nemen. Dan komen de heerlijke aroma's los, wordt het vlees zacht en gewillig, en ontploffen de smaken als vuurwerk in de mond.

Een ander merkwaardig fenomeen bij de apen was niet vermeld in het artikel. Duitse wetenschappers hebben namelijk ontdekt dat de apinnen hun partners tot orgasme brengen door luid te schreeuwen. In 59 procent van de gevallen kwamen de beestjes ook echt klaar. Als de wijfjes de soundtrack achterwege lieten, gebeurde dit slechts in minder dan 2 procent. Waarom dat zo is, wordt er niet bij verteld. Ik vermoed dat ook bij de mensen een vrouwelijk luid orgasme het ego van de man zodanig streelt dat zijn sappen gaan overkoken en hij deze hemelse kreetjes met dierlijk gebrul zal beantwoorden.

En zoals bij de apen zijn er bijzonder weinig mannen die het vrouwtje nog vlooien na de seks. Nochtans zouden ze moeten weten dat een stoofpotje, eens van het vuur genomen, nog een tijdje blijft sudderen.

12:45 Gepost door ivo konings in literatuur/poëzie | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Je lijkt me nogal een fijnproever Ivo..
Weer genoten !

Gepost door: Parelmoer | 05-01-08

Reageren op dit commentaar

dat stoofpotje goed gevonden . . .

Gepost door: merel | 05-01-08

Reageren op dit commentaar

Het vlooientheater van het eerste uur!

Groeten

Gepost door: Willy | 05-01-08

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.