04-12-07

MEGA EROTICABEURS

pony

 

 

 

 

De Mega Eroticabeurs kwartelt weer door het land. Ik wil jullie wel al verwittigen dat op 22 en 23 maart deze exquise beurs verhuist naar de  'Sporthal Schijnpoort.' Je kan het zelf niet verzinnen: erotiek in een sporthal en dan nog wel met de toepasselijke naam 'Schijnpoort'. Niet alles lijkt wat het is want geef toe, je schuift toch beter door een echt poortje van verlangen dan af te knappen op een virtuele ingang. Daarentegen lijkt het me wel aangenaam te neuken op de tatami, klaar te komen in een basketbalring, te wippen aan het net, te scoren in het minivoetbaldoel om uiteindelijk nog wat te rollebollen in de douche. En wat te denken van een standje op de bok, een nummertje aan het rek of een tantrisch orgasme op de balk. Wat men zoal doet om de gezondheid van de Vlamingen op peil te houden.

Je kan er ook life 'chatten' met meisjes, waarbij me spontaan het Franse woord 'chatte' te binnen schiet. Op de website kan je lezen dat je naar hartelust alles kan vragen aan die meisjes. Ik kan me daar wel iets bij voorstellen zoals: ' doe uw linkerbeen wat meer opzij, ik zie uw klitje niet' of ' zeg eens dat die klootzak die daar voor uw webcammeke staat het afbolt want ik zie niks van het schoon weer' of 'ga eens op uw kop staan en doe de kimclijstersspagaat.'

Er is ook het Swingerscafé waar je, zoals in de parenclub, van jetje kan geven. 25 % van dit café is zichtbaar vanuit een voyeursruimte. 25 % om 100 % te genieten. Er zijn ook zwabbers beschikbaar om het boeltje achteraf netjes te houden.

Maar de foto hierboven van Wendy en haar pony slaat alles. Dit is pure kunst, de meesteres in een prachtige designkoets, de slaaf  ingepakt in een oranje lederen kostuum met aan zijn arm nog een plastic zakje met soepgroenten. Wendy lijkt wel een boerin die recht van het pattattenveld komt, nog wat paardenstront onder de laarzen. De erotica X-factor wordt versmacht in haar lederen corset waar het vlees uitpuilt als bij een Big Mac. De pony daarentegen toont geen spatje bloot en waar zijn hoofd moet zitten prijkt een bowlingbal, bondage is bondage is bondage, klaar voor onder de kerstboom. De rode pluim op zijn bol had ik eerlijk gezegd wel ergens anders verwacht.

Verder op de website nodigt 'Private Condooms' je uit voor leuke spelletjes. Dat is toch wel origineel want tot nu toe wisselden wij onder vrienden de gebruikte condooms uit. Hoog tijd om ze privé te maken.

De politie heeft jammer genoeg het seksfestijn gestoord. Ze vielen onverwacht binnen. De toeschouwers begonnen enthousiast te applaudiseren want van dit origineel optreden werd er veel verwacht. De teleurstelling was groot toen bleek dat ze alleen maar een draadloze vibrator in beslag kwamen nemen. Die verstoorde blijkbaar het vliegtuigverkeer en kon dodelijke gevolgen hebben voor mensen met een pace-maker.

U komt toch ook!!!

 

 

 

12:23 Gepost door ivo konings in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Gelachen, Ivo. Mega erotisch goed!

Gepost door: Willy | 04-12-07

Reageren op dit commentaar

Komen ze te kort? Ongelooflijk grappig. Meer van dat!

Gepost door: Tom | 03-03-08

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.