23-11-07

HET MEISJE VAN QATIF

 

 

Dag lief meisje van Qatif,

Waarom moest je in godsnaam met je vriend, die je alleen maar via de telefoon kent in de wagen stappen? Je weet toch dat je dit  zonder maghram, je veilige beschermheer, niet maken kan. Je overtrad de regels. En waarom wilde je ten allen prijze je foto terug die je hem opgestuurd had. Stond je erop zonder sluier, glimlachte je verleidelijk? Misschien was je wel naakt? Geen wonder dat je dood ging van de schrik toen hij dreigde de foto naar je familie op te sturen.

 

Wat als je broers die foto in hun handen kregen? Ze zouden je waarschijnlijk de keel hebben overgesneden want je hebt hen in de ogen van de wereld onsterfelijk belachelijk gemaakt, hen vernederd, hun respect vernietigd.

 

En dan die telefoonvriend van je? Had je er sex mee aan de telefoon, hijgde je in de hoorn tot hij klaar kwam? Was het toeval dat jullie in zijn wagen overvallen werden door twee mannen met messen of bracht hij jou tot bij hen? Wat ik me ook afvraag, meisje van Qatif, hoe komt het dat je je blijkbaar elk detail van je verkrachting kan herinneren? Hoe weet je met zekerheid dat ze met zeven waren; had je dan tijd om ze te tellen. En hoe komt het dat je weet dat ze je elk twee keer verkracht hebben? Was er dan geen enkele man bij die je van achter nam of die zijn penis in je mond duwde zodat je zijn gezicht niet kon zien? Ik kan me moeilijk voorstellen dat ze na de eerste beurt weer geduldig in de rij gingen aanschuiven. Elke vrouw die verkracht wordt is toch in choque. Ben jij dan een uitzondering hierop?

 

Meisje van Qatif, was je niet tevreden met de 90 zweepslagen waartoe je veroordeeld werd omdat je zonder maghram met een vreemde man op pad ging? Moest je zo nodig in beroep gaan en ons heilig land, Saoedi-Arabië, voor de hele wereld tot schande maken? Zelfs de USA, een bevriend land en bondgenoot, dat ons voor miljarden aan wapens heeft beloofd, heeft nu kritiek op ons gerecht. Zelfs in de wandelgangen van de EU denkt men eraan om te protesteren.

 

Nu ben je veroordeeld tot 200 zweepslagen en daar kan ik mee leven en jij ook. Wees blij dat je nog een man gevonden hebt waarmee je nu getrouwd bent. Dat je depressief bent en zelfs een zelfmoordpoging hebt ondernomen is volstrekt respectloos tegenover hem. Vergeet niet dat je het zelf hebt gezocht. 

 

Hou het stil en ga verder met je leven. Ik wens je nog het allerbeste toe en vergeet niet dat je altijd bij Allah terecht kan. 

 

Een landgenoot die het goed met je meent.

12:21 Gepost door ivo konings in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.